Uw gegevens konden niet gevonden worden
of uw account is niet actief.
Paswoord vergeten? Nog geen paswoord?

×
  • Log hier in op de klantenzone:
  •      
Virtu-AL webshop
Menu

De 10 beste smart home producten volgens onze technische medewerkers van 2021

Geef toe: niet alle smart home producten zijn ook echt goed. Om jou een handje te helpen, hebben we speciaal voor je een top 10 gemaakt met daarin de beste smart home producten van 2021. Door deze slimme artikelen op een rijtje te zetten, kun je een goede vergelijking maken en weet je direct welke interessant zijn voor je.


Het is niet omdat een product duur of goedkoop is, dat het goed of slecht werkt. Wij gingen op onderzoek uit, en lijsten enkele zeer betaalbare smart home apparaten op.


1.    Niko home traditionele bekabeling – artnr. 552-00001

Wil je een slim huishouden in je bestaande woning? Met Niko Home Control kan je je woning omzetten in een slim huishouden met de slimme apparaten van Niko Home Control voor traditionele bekabeling. Vervang je schakelaars en stopcontacten met de slimme apparaten van Niko Home Control en geniet van alle comfort dat een slimme woning heeft. Bedien je verwarming en rolluiken met je smartphone of het digital black bedieningsscherm van Niko.


2.    Legrand, Netatmo 


We zijn ook fan van de smart home oplossingen van Netatmo. Legrand zorgt ervoor dat je woning in 1-2-3 geconnecteerd wordt. Door middel van de slimme apparaten van Netatmo kan je je verlichting, rolluiken en elektrische apparaten op afstand met je smartphone of stem bedienen. 

  • Domotica
  • Temperatuurmeting
  • Videofonie
  • Camerabewaking


3.    2-Wire, REMI Energymanagement – artnr. ReMI


De ReMI van 2-Wire is een WiFi webserver voor energiemeting. Eens de zonnepanelen genoeg vermogen opleveren kan je zo de toestellen in- en uitschakelen.  


4.    Tempolec, T6Garden pro – artnr. T6garden


We vinden de T6Garden pro het beste smart home systeem om van elke tuin dé tuin van morgen te maken. Via de app kan je de relais contacten besturen, tijdschema’s aanmaken en aanpassen naargelang je eigen wensen. Wil je een fontein die enkel overdag water spuit? Dan is de T6 Garden iets voor jou. Tevens is de schakelmodule compatibel met Google Assistent of IFTTT.


5.    Artsound, Smart hyde – artnr. Smart hyde


De Smart Hyde van Artsound mag niet ontbreken in de top 10 van beste smart home apparaten. Deze intelligente multiroom versterker is met z’n 2x50W vermogen bijzonder krachtig. Combineer ‘m met meerdere versterkers en creëer je eigen multiroom systeem. 


6.    Siemens, Vrijstaande koel-vriescombinatie met bottom-freezer – artnr. KG39NHXEP


Ook Siemens kiest voor de toekomst. Met de Home Connect app bedien je de koel-vriescombinatie eender waar je bent. Aan de hand van de camera’s in de slimme koelkast weet je steeds de inhoud. Heb je geen inspiratie wat je vanavond zal eten? Geen probleem, via de app krijg je suggesties voor recepten naargelang wat er in je koelkast ligt.


7.    Ledvance, Smart+ home 


Er is al heel wat slimme verlichting op de markt, maar de Smart+ home van Ledvance springt er toch uit. Zorg voor de juiste sfeer met de 16 miljoen kleuren tussen warm en koud wit licht. De slimme verlichting is combineerbaar met wifi, bluetooth of ZigBee. 


8.    Muller, Astroklok 


De astroklok van Muller is een échte aanrader. Programmeer schakeltijden of bestuur makkelijk met je smartphone via Bluetooth. De klok is universeel inzetbaar als (rolluikbesturing of) timer (week of astro). Met de geïntegreerde Bluetooth is er een bereik van 50m. 


9.    ABB, Laadpaal – artnr. 6agc082155


Ben je helemaal into e-mobility? Dan is deze laadpaal zeker een must see voor jou. Om een optimale laadsessie te verzekeren heeft de laadpaal slimme functionaliteiten om het laadvermogen vanzelf bij te sturen.


10.    Olimpia Splendid, Mobiele airco met wifi


Laat een frisse wind door je kamers waaien met deze slimme mobiele airco. Door z’n Blue Air technologie komt het dubbel zo snel en evenwichtig koeler. Met z’n 2.7 kW is het de krachtigste airco uit de Silent serie, maar waarborgt nog steeds een stille werking. 

 

Smart home producten hoeven helemaal niet veel te kosten om interessant te zijn. Vaak kan je iedere kamer in je huis volmaken met slimme apparaten. Deze beste 10 smart home producten maken het dagelijks leven voor iedereen makkelijker. Graag meer tips & tricks voor onder andere installatie? Onze medewerkers helpen dagelijks installateurs om woningen slim te maken. Contacteer ons gerust.
 

 

Lees ook:

Alles wat je moet weten van smart home als installateur