Uw gegevens konden niet gevonden worden
of uw account is niet actief.
Paswoord vergeten? Nog geen paswoord?

×
  • Log hier in op de klantenzone:
  •      
Virtu-AL webshop
Menu

Maak kennis met onze nieuwe collega, Nick Maes!

Aleco groeide ook in coronatijd gestaag door. We verwelkomden onze nieuwe collega, Nick Maes. Samen met de andere collega's staat hij paraat om al je technische vragen te beantwoorden en je een A tot Z service te bieden. Beschouw Nick als een extra lid van je team!

 

 

Nick Maes

Technische inside sales expert

16 augustus 2021

 

 

Waarom koos je voor Aleco?


Ik zocht een familiaire werkomgeving, waar ik me geen nummer wou voelen. Bij het lezen van Aleco’s vacature voelde ik onmiddellijk ‘dit is iets voor mij!’. Ik kwam op gesprek en de open sfeer in het bedrijf sprak me direct aan. Na 1 maand heb ik al een bijnaam: Piraat Nick. Waarom? Ik kwam naar het werk met een blessure aan m’n knie en collega Hannes vond er niets beter op om mij die bijnaam te geven. 
De inhoud van de job ligt in lijn met wat ik vroeger deed. Ik was projectleider en was dus al gekend met de klantzijde. In alles merk ik Aleco’s ambitie om te groeien. Ik ervaar dat iedereen aan hetzelfde doel werkt.


Waar ben je nog meer mee bezig als je niet op kantoor bent? 


Ik ga wekelijks voetballen met vrienden, éénmaal trainen en de zondag is het matchday. Belangrijk is de drie times te winnen, vooral de derde ;). Natuurlijk heb ik ook mijn handen vol met mijn kindje van 6 maanden oud. Af en toe de horeca sponsoren is ook één van mijn favoriete zaterdag bezigheden.


Wat wilde je als kind worden?


Dierenverzorger in de zoo, en het liefst in Bellewaerde. Het lijkt me wel uniek om een band te krijgen met een leeuw. Maar nu bouw ik een band op met stokstaartjes (mijn collega’s). Evenwel ben ik in mijn secundair onderwijs terechtgekomen in de technische studies en ontdekte ik een nieuwe passie, de technische industrie. 


Wat is jouw slechtste eigenschap?


Soms een te goed hart hebben. Vroeger als ik met mijn broer FIFA op de PlayStation speelde liet ik hem steeds winnen. Achteraf ruzie maken/vechten was niet voor mij weggelegd. Daarnaast ben ik af en toe slordig, maar toch vind ik alles terug in mijn chaos (lacht).


Waar geniet jij het meest van in jouw werk?


Het vriendschappelijk contact met klanten is voor mij een groot pluspunt. Een compliment dat de service of offerte goed was geeft me veel voldoening. Daarnaast geniet ik enorm van de open sfeer onder de collega’s. 


Wat is jouw mooiste Aleco moment tot nu toe?


Het mooiste moment was toen ik twee offertes had opgemaakt over flexibele buis en dat de klant ’s avonds onmiddellijk bestelde. Collega Karel gaf me een klopje op mijn schouder, want die klant kocht niet zo vaak kabel bij Aleco. Mission accomplished!

 

 

Als je het ons vraagt, komt het he-le-maal goed met het nieuwe sales-team, veel succes Nick!

Wil je ook graag werken bij Aleco? Bekijk onze vacatures >