Uw gegevens konden niet gevonden worden
of uw account is niet actief.
Paswoord vergeten? Nog geen paswoord?

×
  • Log hier in op de klantenzone:
  •      
Virtu-AL webshop
Menu

Over Aleco

In 1997 is Aleco opgericht door Geert Tournoy en Francis Van Den Driessche. Al vanaf het begin is het de intentie om de klant, de professionele installateur, bij te staan met een gedreven en klantvriendelijke service.

 

Een nieuw gebouw werd noodzakelijk na verloop van tijd. In maart 2006 is het bedrijf verhuisd naar de Marsbiebuikstraat te Zedelgem. Door de grotere opslagruimte is het mogelijk om de meest courante artikelen uit stock aan te bieden. Wij beschikken over een ruime toonzaal waar wij de nieuwste trends in de verlichting- en domoticawereld tonen, samen met het bijhorende schakelmateriaal. In de polyvalente ruimte voorzien wij sporadisch een technische opleiding of een infosessie in samenspraak met de leverancier.

 

Begin juli 2010 hebben Dhr. Tournoy en Dhr. Van Den Driessche beslist zich aan te sluiten bij de Gibed Group. Dit is een onafhankelijke aankoopgroepering van een 10-tal groothandels in België. Hierdoor komt er een grotere feedback van de verschillende leveranciers en wordt het personeel nog beter op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen.

 

Een tweede vestiging bleef niet langer uit: in oktober 2012 opent Aleco Roeselare de deuren. Hier staan wij u bij met dezelfde filosofie als in Zedelgem. Ook daar is er een ruim magazijn met de meest courante artikelen om een snelle service te verzekeren. Beide filialen zijn voorzien van een nachtkluis, zodat u ook na de openingsuren het nodige materiaal kan komen afhalen. Als u liever thuis beleverd wordt is dit ook mogelijk via ons extern transport. GLS garandeert ons een levering binnen de 24u als u voor de middag de bestelling doorgeeft.

 

Vandaag staan wij met een team van 20 personen klaar om u te onthalen met de glimlach.