Uw gegevens konden niet gevonden worden
of uw account is niet actief.
Paswoord vergeten? Nog geen paswoord?

×
  • Log hier in op de klantenzone:
  •      
Virtu-AL webshop
Menu

Over groothandel elektriciteit Aleco

Ons succes is niet alleen te danken aan de kwaliteit van ons werk; het heeft te maken met onze houding, onze aanpak en de manier waarop we met onze klanten omgaan.


De technologie gaat zo snel en onze nieuwsgierigheid zorgt ervoor dat we steeds up to date blijven. Iedereen bij ons heeft zijn eigen specialisatie. Geïnteresseerd in smart home? Pieter is your man! Welke verlichting je best kiest voor een kunstgalerij? Hannes zal je bijstaan met een lichtstudie. In onze ruime verlichtingsshowroom tonen we je de nieuwste trends in de verlichting- en domoticawereld. 


Onze medewerkers weten raad met projecten in de residentiële, industriële sector tot winkels en horeca. Kom even langs in één van onze filialen te Roeselare of Zedelgem en we bekijken samen je project.


Aleco groeit voortdurend en is altijd op zoek naar nieuwe collega’s met geweldig talent. We willen namelijk een A tot Z service bieden aan de installateurs. Beschouw ons als extra leden van je team. We hebben niet alleen een hoog prestatiemotivatie, ook in onze prijsstelling gaan we de extra mile.


Door ons ruim magazijn kunnen we je de meest courante artikelen en snelle service verzekeren. Kan je niet langskomen tijdens de openingsuren? Geen zorgen! We zijn voorzien van een kluis in onze groothandel elektriciteit. Plaats online, telefonisch of via mail je bestelling en we zorgen dat deze na de openingsuren in onze kluis aanwezig is. Daarnaast is levering op de werf ook mogelijk. Geef je bestelling voor de middag door en binnen de 24 uur is deze bij je.


Op onze website, socials en nieuwsbrief delen we steeds onze kennis over de nieuwste snufjes. Bij ons geen tekort aan info. Volg ons online of woon een technische opleiding bij om steeds op de hoogte te blijven van de evolutie in de technologie. 

 

Nieuw bij Aleco? Maak hier binnen 2 minuten een gratis account aan.

 

 In 1997 is Aleco opgericht door Geert Tournoy en Francis Van Den Driessche.