Uw gegevens konden niet gevonden worden
of uw account is niet actief.
Paswoord vergeten? Nog geen paswoord?

×
  • Log hier in op de klantenzone:
  •      
Virtu-AL webshop
Menu

Het doel van Schneider is om iedereen in staat te stellen het meeste uit onze energie te halen en zowel vooruitgang als duurzaamheid hoog in het vaandel te dragen. We noemen dit 'Life is On'. Onze missie is om je digitale partner te zijn voor duurzaamheid en efficiëntie. We stimuleren digitale transformatie door de integratie van toonaangevende proces-en energietechnologieën, endpoint tot cloud geconnecteerde producten, besturingselementen en software en diensten gedurende de hele levenscyclus, waardoor geïntegreerd bedrijfsbeheer mogelijk wordt gemaakt voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën. Wij staan voor partnership ecosystemen die onze inclusieve en verantwoordelijke waarden delen.

Residentieel en Installatiemateriaal

Resi9 Automaten en Differentieelschakelaars
Bekijk onze catalogus »

Ontdek het Resi9 gamma aan schakelmateriaal en modulaire apparatuur voor de beveiliging en sturing van een elektrische residentiële installatie.

Bekijk het aanbod op de webshop
Resi9 Modulaire kasten
Bekijk onze catalogus »

Stijlvolle en makkelijk te installeren kasten voor wandmontage.
° Resi9 enclosures
° Boxplus

Bekijk het aanbod op de webshop
Noodverlichting
Bekijk onze catalogus »

Ontdek onze reeks producten in Noodverlichting: Exiway Smartled, Exiway Easyled, Exiway Smartbeam, Guardian, Exiway, Astro Guida, Quick Signal, Exiway.

Bekijk het aanbod op de webshop
EVlink
Bekijk onze catalogus »

Oplaadinfrastructuur voor elektrische voertuigen, en oplaadoplossingen voor tertiair gebruik zoals parkeeromgevingen, kantoren, en andere.

Bekijk het aanbod op de webshop