Uw gegevens konden niet gevonden worden
of uw account is niet actief.
Paswoord vergeten? Nog geen paswoord?

×
  • Log hier in op de klantenzone:
  •      
Virtu-AL webshop
Menu

Zwembad Stad Torhout

Stad Torhout vertrouwde voor de verlichting van hun zwembad op de expertise van installateur Cool Frederiek en de lichtspecialisten van groothandel elektriciteit Aleco.

 

Installateur Cool Frederiek is al 6 jaar trouwe klant bij Aleco en vertrouwt dan ook steeds op de goede samenwerking met onze experten. Aleco neemt heel wat voorbereidend werk uit handen, waardoor de installateur zich op de installatie zelf kan concentreren.

 

Het zwembad van stad Torhout was klaar voor de toekomst. Vooral het zwembad, waar ze dagelijks bezoekers verwelkomen, kon een relighting gebruiken. Hierbij wou men de gasontladingslampen vervangen door LED, waarbij het belangrijk is om minimum dezelfde lichtsterkte te behalen.

Groothandel elektriciteit Aleco maakte een uitgebreide lichtstudie met oplossingen van Performance In Lighting. Vooral de zeer kwalitatieve artikelen van PIL en het feit dat er rekening werd gehouden met de diverse noden zoals de gevraagde lux waarde, zorgden voor een vruchtbare samenwerking tussen installateur Frederiek en Aleco.

 

Het gehoopte effect is bereikt: eindklant is tevreden en Frederiek kan trots zijn op een mooi gerealiseerd project. Voor alles omtrent verlichting had hij één aanspreekpunt in onze groothandel elektriciteit: Maarten.

 

Heb je ook een project binnengehaald en zou je wel eens de raad wensen van onze experts?

 

 

Gebruikte artikelen:

306202    PIL GUELL Spot Led 28464lm 4000K 238W IP66« Terug naar overzicht