Zoek
Alle categorieën
  Menu sluiten
  RSS

  Blog

  Een Gids voor Installateurs: Effectief Werken met 48V Systemen.
  Opmerkingen (0) Een Gids voor Installateurs: Effectief Werken met 48V Systemen.
  Ontdek de meerwaarde van een magnetisch profiel in jouw woning! Met de flexibiliteit om verlichtingselementen op elke gewenste plek te plaatsen, brengt het installeren van een magnetisch profiel direct licht in jouw ruimte. Of je nu kiest voor een strak profiel in inbouw- of opbouwstijl, de veelzijdigheid van een magnetisch profiel maakt elke ruimte uniek. Bij Aleco staan onze verlichtingsadviseurs klaar om je gedetailleerde informatie te verstrekken en samen met jou naar de ideale toepassing voor jouw project te kijken. Geen enkel project is hetzelfde, maar bij Aleco ben je verzekerd van een schitterend resultaat!
  Hirschmann Access Point APAC-W
  Hirschmann Access Point APAC-W
  Snel en veilig internetten zonder randapparatuur in het zicht? Dat kan met het APAC-W Gigabit internet PoE inbouw access point van Hirschmann In-home Multimedia Products! Omdat APAC-W volledig in de muur is ingebouwd naast een wandcontactdoos, wordt het volledig weggewerkt in je interieur. Ontsierende randapparatuur in het zicht behoort dus tot de verleden tijd!
  Toegangscontrole voor elke woning
  Opmerkingen (0) Toegangscontrole voor elke woning
  Met Niko’s 2-draads toegangscontrole liggen de veiligheid, het comfort en gebruiksgemak van videofonie binnen handbereik.
  Paarden manege. Hoe te verlichten?
  Paarden manege. Hoe te verlichten?
  De keuze voor LED verlichting in een manege is vanzelfsprekend. De meeste huiseigenaren die klaar zijn om nieuwe verlichting in hun manege te installeren, kiezen meteen voor deze zeer aantrekkelijke vorm comfort. De voordelen van LED-verlichting in maneges zijn enorm:
  De Niko Home Control solar mode
  De Niko Home Control solar mode
  Met alle verschuivingen in het energielandschap is het belangrijker dan ooit om je zelfopgewekte energie zoveel mogelijk te benutten. Op dit moment wordt gemiddeld slechts 30% van de opgewekte zonne-energie meteen gebruikt, terwijl de rest terug vloeit naar het net. De recente introductie van de digitale energiemeter is echter een uitgelezen opportuniteit om je zelfconsumptie te verhogen en je afhankelijkheid van het net te verlagen. Hoe je dit concreet doet en waarom het verhogen van je zelfconsumptie zo waardevol is, ontdek je in dit artikel!
  Hoe werkt Load balancing voor een laadpaal?
  Hoe werkt Load balancing voor een laadpaal?
  Load balancing laadpaal, hoe werkt dat?
  6 E-mobility trends voor 2022
  6 E-mobility trends voor 2022
  Hybride en elektrische wagens zitten stevig in de lift, en de komende jaren zullen er steeds meer auto’s met batterijen rondrijden
  Nieuw sterk merk in ons gamma - Rond
  Nieuw sterk merk in ons gamma - Rond
  Nieuw sterk merk in ons gamma - Rond
  E-mobility
  E-mobility
  Een laadpaal thuis installeren: voordelen en aandachtspunten
  Smart Home
  Smart Home
  Alles wat je moet weten van smart home als installateur