Zoek
Alle categorieën
  Menu sluiten
  Terug

  Hirschmann Access Point APAC-W

  Snel en veilig internetten zonder randapparatuur in het zicht?


  Dat kan met het APAC-W Gigabit internet PoE inbouw access point van Hirschmann In-home Multimedia Products! Omdat APAC-W volledig in de muur is ingebouwd naast een wandcontactdoos, wordt het volledig weggewerkt in je interieur. Ontsierende randapparatuur in het zicht behoort dus tot de verleden tijd!

   

  Hét eerste volledig ingebouwde WiFi-netwerk  

  Het innovatieve APAC-W access point is in te bouwen in een standaard inbouwdoos naast het stopcontact in de muur. Op die manier wordt het volledig weggewerkt in het interieur, zodat er geen randapparatuur in het zicht zit. Ook het trekken van extra bedrading is veelal niet nodig. APAC-W heeft naast WiFi 2.4 en 5Ghz twee fysieke RJ45 poorten en is aan te sluiten op een bestaand netwerk. APAC-W kan ondanks dat het access point in de muur is weggewerkt, zijn warmte kwijt via de elementen.

   

  Het meest betrouwbare Wifi-netwerk zonder storingen

  De devices waarvan uw klant gebruik maakt, gebruiken automatisch de 5 GHz band. Zo blijft de 2.4 GHz band beschikbaar voor traditionele apparaten. Door meerdere APAC-W Mesh access points te combineren, zorgt u op alle verdiepingen van de woning voor een optimale WiFi-dekking met een maximale snelheid.  

   

  HIR695020742

   

  In onderstaande instructievideo legt het Belgische team van Hirschmann uit hoe de installatie en configuratie van de APAC-W verloopt.